Cóntame se acaso
as túas bágoas
levan escrito
o meu reflexo.
---------
Cuentame si acaso
tus lágrimas
llevan escrito
mi reflejo.
---------
Se por casualidade
os teus beizos
acariciaron o meu nome
ao espirse o amencer.
---------
Si por casualidad
tu labios
acariciaron mi nombre
al desnudarse el amanecer.
---------
Cóntame sequera
que as túas mans
non dexesan bicar
outra pel que non sexa
a que eu visto.
---------
Cuentame siquiera
que tus manos
no desean besar
otra piel que no sea
la que yo visto.
---------
E que nunca máis
deixes que as túas verbas
sexan abandonadas
por ver a Chornos liscar.
---------
Y que nunca más
dejes que tus verbas
sean abandonadas
por ver a Chronos escapar.
---------
Mínteme!...
Ainda que sexa un pouco...
Un anaquiño...
Unha migalla...
---------
Mienteme!...
Aún que sea un poco...
Un momento..
Una migaja...
---------
Mínteme!...
Só
para que este derradeiro alento
leve consigo a razón...
---------
Mienteme!...
Solo para que este ultimo aliento
lleve consigo la razón...
---------
Ten piedade de mín...
Non deixes
que o meu corpo se valeire
como unha agulla
que perdeu o tempo.
---------
Ten piedad de mi...
No dejes
que mi cuerpo se vacie
como una aguja
que perdió el tiempo.
---------
Non permitas
que este reloxo
deixe de latir.
---------
No permitas
que este reloj
deje de latir.
---------
Tan só
tes que lle dar
corda.
Simplemente...
mínteme...
---------
Tan solo
tienes que darle
cuerda.
Simplemente...
mienteme...
- Autor: Lisbeth22 (Seudónimo) ( Offline)
- Publicado: 14 de abril de 2011 a las 12:54
- Categoría: Amor
- Lecturas: 91
- Usuarios favoritos de este poema: Sergio Jacobo "el poeta irreverente"
Comentarios2
teus beizos adoan miña terriña eo meo sentimento,un besiño aqui eo te ofresco mia vida,Robert
E será coidada entre as miñas humildes palabras coma unha muller recelosa das súas riquezas. Grazas polo comentario Robert! Un pracer falar contigo!. Un bico.
ME ENCANTÓ
ES ORIGINAL
ME GUSTA TU ESTILO............
UN BESO PARA TI
Muchas gracias! =)
Un saludo.
Para poder comentar y calificar este poema, debes estar registrad@. Regístrate aquí o si ya estás registrad@, logueate aquí.