Cun bico de voo
Alegría é necesario
Para probar a súa boca
Vida é necesaria
Para que me coñece.
Quere informarlles lo do meu amor
Cun bico de voo
E os meus ollos doen
Ame seu corazón.
Alegría é necesario
Como a noite
Como é o día
Para gozar da súa compañía.
Hoxe a ver se agochar
E entón, un
eu me arrepentín
Xogo infantil.
Pero esta noite
Cando ver vostede de novo
Eu vou che dicir nos ollos
Eu amo só.
Alegría é necesario
Debe de amor
Pero máis precisan compartir
Os sentimentos do seu corazón.
- Autor: PEDRO JOSE NARVAEZ BENITEZ ( Offline)
- Publicado: 23 de junio de 2013 a las 06:50
- Categoría: Amor
- Lecturas: 66
Para poder comentar y calificar este poema, debes estar registrad@. Regístrate aquí o si ya estás registrad@, logueate aquí.