Lembrança em Monchinho, o meu amigo da infancia

Jose Alberte Corral Iglesias

Nos cantis,

             batendo o mar...

... ao longe

                   o sol

                            pousa a sua ardentia,

                  o serám torna-se

                                               vermelho.

A luz, e

             o mar...

             e lembro o neno andoleiro,

                                                         estantio.

Devagarinho,

                      cobre-o a noite.

                               

 

 

Llevate gratis una Antología Poética ↓

Recibe el ebook en segundos 50 poemas de 50 poetas distintos




Para poder comentar y calificar este poema, debes estar registrad@. Regístrate aquí o si ya estás registrad@, logueate aquí.