A poem about Chinese philosophy for a Chinese Princess in English

PedroPoeta

My friend is like Zhuangzi,

she is a purple butterfly

dreaming of being a locust flower.

On a warm summer day,

She meets another flower

dreaming of being a purple butterfly.

The two flowers fly away,

like happy butterflies

on a summer day.

Llevate gratis una Antología Poética ↓

Recibe el ebook en segundos 50 poemas de 50 poetas distintos


Comentarios +

Comentarios1

  • Yajaira Vargas

    Hermosas letras, Gracias por compartir!
    Saludos!

    • PedroPoeta

      Gracias!



    Para poder comentar y calificar este poema, debes estar registrad@. Regístrate aquí o si ya estás registrad@, logueate aquí.